Gabikin sladký svet

pondelok, 7. februára 2011

Chinois - s makadamovými (vlašskými) orechami a javorovým sirupom




Tak toto bol môj experiment a môžem povedať, že je skvelýýýýýýýý neskutočná chuť orechov a javorového sirupu so škoricou...cestíčko ako v predchádzajúcom recepte, len miesto pudingu som cesto potrela maslom, poliala javorovým sirupom a posypala orechami a škoricovým cukrom.
Na dno formy som naliala vrstvu javorového sirupu a a na to nasypala nasekané orechy.
Tu som rovno pokladala narezané kúsky a jemne ich vtlačila do orechov.
Mňamka neskutočnáááááááááá

3 komentáre:

  1. toto je naozaj zaujimave. tusim vyskusam!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mňam,mňam!:)
    jen mě trošku mrzí,že tu není nic zdravého :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kamči, veď suroviny si môžeš "upraviť". Ja som použila špaldovú múku celozrnnú jemnú, mlieko ovsené a puding bio, cukor muscovado. Koláč sa už pečie a nabudúce vyskúšam s orechami a javorovým sirupom :-)

      Odstrániť